Beste Alex sympathisant,

bedankt voor de aankoop van het boekje!

Dat je op deze pagina belandt, betekent dat er iets fout gaat en je (nog) niet kan genieten van de augmented reality verrijking. Vanzelfsprekend vinden we dat heel jammer! We trokken veel tijd uit om alles soepel te laten verlopen. Voor IOS hebben we alle toestellen uitgebreid onder de loep genomen. Ook voor android hebben we zo veel mogelijks tablets en smartphones verzameld om de applicatie erop te testen. Daar zijn echter zoveel verschillende versies van, dat het onmogelijk voor ons was om ze allemaal te pakken te krijgen. Vanzelfsprekend helpen we je graag op weg om de toepassing toch draaiende te krijgen.

Daarvoor kan je zelf alvast de volgende stappen ondernemen:
- Kijk of jouw toestel wel ondersteund wordt op de Play Store.
- Sommige toestellen hebben onvoldoende rekenkracht om de toepassing te kunnen draaien. Dit weten we niet altijd op voorhand. Als je doorspeelt op welk toestel je hinder ondervindt, kunnen we anderen behoeden voor een miskoop.
- Controleer of je toestel 3D aankan. Soms is de processorkracht onvoldoende om dit staaltje high tech aan te kunnen. Misschien lukt het op je smartphone/tablet wel?
- Maak voldoende geheugen vrij. De toepassing vergt veel van je processor en heeft dus werkgeheugen nodig om te kunnen werken.
- update naar het laatste beschikbare besturingssysteem

Als je al deze stappen zonder succes hebt ondernomen, helpen we je graag persoonlijk verder.
Met dit formulier geef je ons voldoende informatie om het probleem op te sporen en hopelijk te verhelpen. Tot gauw!